Doula 
Coach
Rituelen
 

Ik bied coaching voor vrouwen die uit balans zijn door zwangerschap(of het uitblijven daarvan), bevalling of moederschap. Ik heb een holistische werkwijze, ik werk zonder oordelen en ondersteun de autonomie(het zelfbeschikkingsrecht) van de vrouw.

Ik ondersteun je graag tijdens de geboortereis of erna. Als doula, coach of op een andere manier.

Ik heb geen kant en klaar concept en daar geloof ik ook niet in. Ieder mens is uniek en we gaan samen kijken en ervaren wat past bij jou.

Ik ben breed opgeleid als Holistich Life coach, doula en leer dagelijks bij. Ik gebruik onder andere NLP, focussen, lichaamswerk, wandelcoaching, ademtechnieken, meditaties. En uiteraard een luisterend oor, dat is misschien wel het voornaamste want hoe fijn is het als iemand echt naar je luistert, met empathie en oprechte aandacht?! 

Ik geef ook massages als dat gewenst is. Dit kan een aanvulling zijn van het coachingstraject.

Ik ben gediplomeerd stoelmasseuse(een massage op een speciale stoel waarbij je kleding aanhoud). Massage kan helpen om te ontspannen, in je lijf te komen, energie te laten stromen. Tevens bied ik intuïtieve massages.

Laten we elkaar ontmoeten om te voelen of het van beide kanten past.

Benieuwd naar jou verhaal. Neem gerust contact met me op!

Voor informatie rondom traumatische bevallingen en PTSS, kijk ook eens op de site van de stichting bevallingstrauma,  www.stichtingbevallingstrauma.nl 

Onder de oude eik

Inspiratiewandelingen

Je hoofd leegmaken, even opladen, terug naar je gevoel, momentje rust voor jou alleen, je hart luchten of gewoon zijn en de natuur in. Lijkt je dat fijn? Geef jezelf een kadootje en ga met me mee.

We wandelen vanaf mijn praktijk aan huis naar het Nimmerdor bos, onderweg vertel je me wat je nodig hebt of wat je graag in beweging wilt zetten deze wandeling of je weet het niet en dat is ook prima!

Aangekomen bij het bos een paar minuten later, wandelen we, zitten we, praten we of zijn we juist stil. De natuur heeft een gunstig effect en helpt je vinden wat je zoekt. Ik hou ervan om op blote voeten te gaan en te ervaren hoe het bos voelt. Ik hou van het bos in alle seizoenen, de geur, de zingende vogels, de knisperende blaadjes onder mijn voeten. Het brengt me waar ik wil zijn, in het nu en vanuit dat zijn kan ik jou begeleiden in wat je nodig hebt.

Ik ben het luisterend oor, het meedenkend mens, het stille bijna niet aanwezige mens, al wat jij nodig hebt op dat moment en..niet geheel onbelangrijk, ik zorg voor thee en lekkers als we even Onder de oude eik neerstrijken en ervaren wat deze wijze boom met ons wil delen.

Ook mogelijk in je lunchpauze, in combinatie met een goed gevulde salade of biologisch broodje(tegen meerprijs). In een uurtje ben je opgeladen en kun je helder en met vernieuwde energie verder.

Breng wat tijd door met jezelf, je word er een nog mooier mens van!

De wandeling duurt 1 tot 1,5 uur 

Kosten

 

€75,- per gesprek of inspiratiewandeling 

Mocht je denken de kosten niet te kunnen dragen? Neem even contact met me op om te overleggen.

Werkgevers zijn vaak bereid (een deel) te vergoeden. Vraag het eventueel aan je bedrijfsarts of een verwijzing via de huisarts. Bedrijven kunnen het afschrijven als persoonlijke ontwikkeling, zij hebben er baat bij als jij je weer lekker voelt.

soms word er een deel vergoed vanuit de aanvullende ziektekostenverzekering onder alternatieve geneeswijzen of onder gezondheidscursussen rondom de zwangerschap.

Wil je kennis met mij maken of heb je vragen, neem dan contact op.

Jo-Anne van de Bor
Vossenstraat 8
3817 WH Amersfoort
M 06 - 165 15 471
joannevandebor@gmail.com

© 2015. Jo-Anne van de Bor,

kvk nummer 66093805