top of page

Moeder Dochter Dag/weekend

Hoe lijkt het je om een magisch weekend te beleven samen met jouw dochter en andere moeders en dochters? Onze ervaring is dat het samenzijn, het samen beleven, het contact met je dochter verdiept en jullie band versterkt. Een weekend vol plezier, liefdevolle aandacht en inspiratie.

Er zal speciale aandacht zijn voor de bijzondere fase die onze dochters doorgaan; van meisje naar vrouw. Je dochters lichaam veranderd, ze voelt van alles en de eerste maantijd komt eraan. Hoe ga je daarmee om, wat wil jij jouw dochter meegeven? Dit weekend draagt bij aan een positieve liefdevolle verbinding met je tienerdochter. En we wensen de meiden voor te leven dat ze goed zijn zoals ze zijn, dat ze zichzelf en elkaar waarderen en respecteren.

Wij nemen je mee en begeleiden jullie dit weekend door een energetisch veld te zetten, een warme liefdevolle bedding te vormen. Door middel van rituelen, moeder/dochter yoga, vuur en verhaal, creativiteit en nog veel meer gaan we samen op reis. Ook is er aandacht voor de weg die jij als moeder hebt afgelegd naar het vrouw worden, los te laten wat daarin niet meer dient en vorm te geven aan wat jij door wilt geven aan je dochter.

Wij wensen alle meiden een positieve kijk op hun lijf, vreugde in het vrouw worden, openheid en sisterhood. Nadat we in 2021 met onze dochters en een groep vriendinnen dit organiseerde voelden we; Dit is wat we de wereld in willen brengen! We gunnen iedereen zo’n rijke ervaring om te koesteren en mee te nemen.

Leve de revolutie van zachte liefdevolle vrouwenkracht!

€ 725,-

*Vrijdag 26 januari 2024 vanaf 17 uur tot zondag 28 januari 17.00 uur op een prachtige plek in de natuur. Helios Centrum Heerde “Een krachtplek die je uitnodigt om thuis te komen in jezelf”.

*Inclusief bio vega jammie maaltijden (Lunch en diner op zaterdag, ontbijt en lunch op zondag. Thee en lekkers)

*Inclusief twee overnachtingen in een twee persoonskamer voor moeder en dochter samen, ook 4 persoons kamers mogelijk in overleg.

*Fijne verrassingen

Mocht je een ander weekend aan willen sluiten, nieuwe data volgen

Liefs Laura en Jo-Anne

Hartverwarmend was het. Een dag vol liefde, warmte, verbinding, samenzijn en plezier. Wat hebben we ons welkom gevoeld. Wat hebben we genoten samen. Volgens Eden één van de mooiste dagen ever. Ze wilde de dag ‘s avonds terugspoelen."          Esther

""Dit doet me zooo goed en ik kan het iedereen zoooo van aanraden om dit samen met andere moeders en dochters te gaan ervaren. Want het was nooit de bedoeling om moederschap in je eentje uit te vinden.

Dus ... Grijp je kans en het plezier, de nabijheid, het samen-doen.

En het is in de goede handen van Jo-Anne Van de Bor en Laura Van Dijk om dit te begeleiden.

Ik geniet stilletjes mee""         Oma Ineke

"Een magische dag! De moeder-dochterdag, met veel passie en toewijding begeleid door Jo-Anne en Laura!"               Ingrid

Menarche kring.jpg
laura ik kids.jpg
bottom of page