Grounding your inner goddes
Massage

Toen ik begon met coachen voelde ik al snel dat praten vaak niet is wat nodig is, juist gronden en ontspannen om te zakken in je lijf, je lijf voelen.. Aankomen op een plek in jou van waar uit je kunt kiezen, kunt voelen, wat er nodig is. Zijn met wat zich aandient.

Met blote voeten het bos in is wat graag doe, ook met de vrouwen die op mijn pad komen

En massage.

Mijn massage/healing/aanraking is afgestemd, grondend en liefdevol. Ik zorg voor een veilge bedding waarin jij mag ontspannen en ontvangen. Zoals jij dat wilt!

 

Afgestemde liefdevolle aanraking. Hoe voel je je nu? Wat wil er aan-geraakt, zacht, stevig, omhullend. Waar in je cyclus ben je en hoe voelt je lijf nu?.

Voelen van de sensaties, gevoelens die vrijkomen. Woorden schieten me hier eigenlijk tekort, magisch is het wat er in beweging komt. Zoveel wijsheid in het lijf!

Wat ik terug hoor en voel is dat mijn massage grondend is, dieper in jezelf thuis komen. intuïtief en liefdevol.

Ik neem graag de tijd. Thee en kaartje trekken, wat woorden, afstemmen waar je graag aangeraakt wil worden en of je een thema is wat je meeneemt. 

Ik wens iedere vrouw dat ze mag voelen in het diepst van haar zijn Dat ze er helemaal mag zijn!

Stuur je een berichtje?

Op maandag is het massagedag en ben je heel welkom in het sfeervolle Eemklooster in Amersfoort Zuid.

Andere dagen in overleg. Bij jou thuis ook mogelijk, bijvoorbeeld fijn als je enorm zwanger bent en graag op je eigen bed ligt.

Ik masseer op een grondbed(laag bij de aarde).

€95,- voor 1,5 uur LiefdeVolleAandacht

inner goddes.jpg
slinger wit.jpg