top of page

De Aanrakerij - LijfWerk

Massage

Toen ik in 2010 begon met coachen voelde ik al snel dat praten vaak niet is wat nodig is, absoluut fijn even je verhaal te doen maar dan ook gronden, voelen, contact maken met je lijf en steeds dieper zakken. Daar waar je jezelf kunt voelen, ten volste, in je bekken. Aankomen op een plek in jou van waar uit je kunt kiezen, kunt voelen, wat er nodig is. Zijn met wat zich aandient.

Jou ware IK ont moeten.

Met blote voeten het bos in is wat graag doe, bosbaden met de vrouwen die op mijn pad komen

En massage. Die massage gaat over aanraking.  Aan raken wat gevoelt wil worden, aanraken wat zich op dat moment aandient. Dat vraagt vertrouwen en moed.

Mijn massage/healing/aanraking is afgestemd, grondend en liefdevol. Ik zorg voor een veilge bedding waarin jij mag ontspannen en ontvangen. Zoals jij dat wilt!

Afgestemde liefdevolle aanraking. Hoe voel je je nu? Wat wil er aan-geraakt, zacht, stevig, omhullend. Waar in je cyclus ben je en hoe voelt je lijf nu?.

Voelen van de sensaties, gevoelens die vrijkomen. Woorden schieten me hier eigenlijk tekort, deze energetische ontspanningsmassage is magisch. Zoveel wijsheid in het lijf!

Wat ik terug hoor en voel is dat mijn massage grondend is, dieper in jezelf thuis komen. intuïtief en liefdevol.

Ik neem graag de tijd. Thee en kaartje trekken, wat woorden, afstemmen waar je graag aangeraakt wil worden en of je een thema is wat je meeneemt. Mijn helende handen nemen je graag mee op een helende reis.

Borsten

Borstverzorging

Zelfzorg en aandacht verzacht en laat de doorstroming toenemen. 

Met aandacht voor je borsten verhoog je de vitaliteit, worden de borsten meer opgenomen in het lichaamsbewustzijn, vermindert emotionele lading of pijn en neemt  de zachte vrouwelijke presentie toe.

De Heart Jewels Borstpakkingen helpen hierbij. 

*als je de vitaliteit van jouw borsten wilt ondersteunen 

*als je de vrouwelijke presentie van je borsten wil verfijnen of (emotioneel) vrijer wil maken

*bij de wens dat je borsten natuurlijk en vanzelfsprekend onderdeel zijn van jouw lichaamsbewustzijn

als je de hart-borst verbinding verder wilt openen en ontwikkelen,  zodat jouw borsten meer en meer liefdevolle vrouwelijke presentie uitstralen

ingediënten en verpakking

Deze borstpakkingen van Heart JewelsDe ingrediënten in de Heart Jewel borstpakkingen zijn 100% natuurlijk. Met als basis witte klei, groene klei of algen. Alle 7 pakkingen bevatten energetisch versterkt Atlantisch zeezout. Daarnaast zijn kruiden en/of etherische oliën van biologische kwaliteit toegevoegd.  

We streven naar zo min mogelijk milieubelasting, zowel met de producten als de verpakking.

De sachets en de maïstissues zijn biologisch afbreekbaar, de verpakking is gemaakt van PaperWise papier en gemaakt zonder lijm. Op borstpakkingen.nl kun je meer lezen over deze ondersteunende pakkingen.

voor wie

voor alle vrouwen

die zelf willen bijdragen aan de vitaliteit van hun borsten

die het fijn vinden om hun borsten van tijd tot tijd te verwennen

die graag zachte en liefdevolle borsten willen hebben

die hun baby’s borstvoeding geven

die graag hun borsten als ‘juwelen van het hart’ willen laten stralen

Ik wens dat je mag voelen in het diepst van jou Zijn Dat je er helemaal mag zijn!

Stuur je een berichtje?

Dinsdag, donderdag of vrijdag. Weekend in overleg.

Ik masseer op een grondbed(laag bij de aarde) en ook op een massagetafel in mijn sfeervolle ruimte in Amersfoort-Zuid

 

Bij jou thuis/ziekenhuis/hospice ook mogelijk, bijvoorbeeld fijn als je zwanger bent en graag op je eigen bed ligt. Bij ziekte of sterven.

Energetische ontspanningsmassage.

Een intuïtieve massage, helende handen, stevig en zacht. Gehele lichaam waarbij we vooraf afstemmen waar je graag aangeraakt word of waar juist niet. Ontspannen en gronden zijn het doel van deze massage. 

1,5 a 2 uur €110,-

Borstpakking Behandeling

We drinken thee en ik nodig je uit helemaal aanwezig te Zijn door middel van afstemming op het hier en nu., hierbij gebruiken we onder andere de ademhaling. We stemmen af op jou borsten en wensen. Wat is de relatie die je met jou borsten hebt, wat kreeg je daarin mee, is er lading? 

Vervolgens neem ik je mee in het dieper verbinding maken met je borsten waarbij je ze zelf zacht gaat aanraken en masseren. We doen dit met hemdje aan of met ontbloot bovenlijf. Ik kan de massage ook uitvoeren of voordoen. 

Dan mag je op de tafel of mat komen liggen met ontbloot bovenlijf en testen we de pakkingen om te ontdekken tegen welke pakking jouw borsten "JA" zeggen. Nu ontvang je de borstpakking van mij waarna ik je heerlijk inwikkel. Na het inwerken van de pakking, ongeveer 20 minuten, ontwikkel ik je en maak je borsten schoon met warme doeken. Eventueel smeren we de borsten in met een afgestemde olie. 

1,5 a 2 uur €150,-

borst.jpg
theepot.jpg
kamer.jpg
bottom of page