top of page

De Aanrakerij - LijfWerk
Massage

Toen ik in 2010 begon met coachen voelde ik al snel dat praten vaak niet is wat nodig is, absoluut fijn even je verhaal te doen maar dan ook gronden, voelen, contact maken met je lijf en steeds dieper zakken. Daar waar je jezelf kunt voelen, ten volste, in je bekken. Aankomen op een plek in jou van waar uit je kunt kiezen, kunt voelen, wat er nodig is. Zijn met wat zich aandient.

Jou ware IK ont moeten.

Met blote voeten het bos in is wat graag doe, ook met de vrouwen die op mijn pad komen

En massage. Die massage gaat over aanraking.  Aan raken wat gevoelt wil worden, aanraken wat zich op dat moment aandient. Dat vraagt vertrouwen en moed.

Mijn massage/healing/aanraking is afgestemd, grondend en liefdevol. Ik zorg voor een veilge bedding waarin jij mag ontspannen en ontvangen. Zoals jij dat wilt!

Afgestemde liefdevolle aanraking. Hoe voel je je nu? Wat wil er aan-geraakt, zacht, stevig, omhullend. Waar in je cyclus ben je en hoe voelt je lijf nu?.

Voelen van de sensaties, gevoelens die vrijkomen. Woorden schieten me hier eigenlijk tekort, magisch is het wat er in beweging komt. Zoveel wijsheid in het lijf!

Wat ik terug hoor en voel is dat mijn massage grondend is, dieper in jezelf thuis komen. intuïtief en liefdevol.

Ik neem graag de tijd. Thee en kaartje trekken, wat woorden, afstemmen waar je graag aangeraakt wil worden en of je een thema is wat je meeneemt. 

Ik wens dat je mag voelen in het diepst van jou Zijn Dat je er helemaal mag zijn!

Stuur je een berichtje?

Op maandag is het massagedag en ben je heel welkom in het sfeervolle Eemklooster in Amersfoort Zuid.

Andere dagen in overleg.

Ik masseer op een grondbed(laag bij de aarde) en ook op een massagetafel.

 

Bij jou thuis/ziekenhuis/hospice ook mogelijk, bijvoorbeeld fijn als je zwanger bent en graag op je eigen bed ligt. Bij ziekte of sterven.

LiefdeVolleAandacht massage. Een intiutieve massage, stevig en zacht. Gehele lichaam waarbij we vooraf afstemmen waar je graag aangeraakt word of waar juist niet. Ontspannen en gronden zijn het doel van deze massage. 

1,5 uur €95,-

inner goddes.jpg
slinger wit.jpg
bottom of page