"Menstrualiteit is het bewustzijn dat word gecreerd wanneer vrouwen het proces van hun menstruatie-inclusief de menarche en de menopauze- omarmen, ermee leven en zich ermee verbinden."

Een jaartrainig is geboren!

Zo verheugd voel ik mij dat ik dit samen met mijn soulsister Sophie Schoch de wereld in mag brengen.

Na het lezen van "Claim je cyclus" keken we elkaar aan en voelden JA. Al jaren verzamelen we beide op allerlei manieren wijsheid, volgen we ons pad naar binnen en buiten, voelen we dat we samen iets te doen hebben. De menstruatie als uitgangspunt om te komen tot jouw kern, dat willen we graag faciliteren!

Er zit magie in je menstruatie cyclus, een goddelijke kracht. 

Wil je een vitaal leven creëren, je potentieel leven en je natuurlijke vrouwelijke essentie her ontdekken? Lees dan vooral verder..

Door te leren van je cyclus te houden word je liefdevoller en vriendelijker naar jezelf. Je cyclus is een prachtig middel jezelf te leren kennen en daarmee meer vreugde te ervaren in de dingen die je doet, je maakt andere keuzes, de relaties met de mensen om je heen veranderen omdat je meer in verbinding staat met jezelf.

"De menstruatie is de inwijdingsreis naar onze kracht; Een psychologisch proces van dood en wedergeboorte dat naar een steeds hoger niveau van bewustzijn leidt."

Doorgaans hebben we niet geleerd dat je maanstonde iets positiefs is, iets waaruit je kracht put, waarin persoonlijke groei verscholen zit, waarom vrouw zijn magisch is....We hebben vooral meegekregen dat het een zwakte is, iets wat lastig en vervelend is. Een bedreiging zelfs, ongrijpbaar. Zoveel vrouwen ervaren klachten rondom hun menstruatie, hoe helpend zou het zijn als we naar haar, naar ons lijf gaan luisteren? Oervolken weten het nog, het is niet nieuw, denk bijvoorbeeld aan de red tent traditie.

"Je cyclus beschouwen als vijand kan meer lijden tot gevolg hebben. Maar ermee werken binnen de ritmische vereisten kan het begin zijn van je weg naar genezing."

Jouw yoni, heb jij contact met haar? Voel je de grootsheid, de kracht van haar diepgaande mysterie? Zit er trauma opgeslagen, blokkades of angst? Mag de levensenergie vrij stromen door al je chakra's? Mag je genieten, sensueel zijn, dansen en van jezelf houden? 

Wij wensen iedere vrouw Helemaal aanwezig te zijn in haar kern en volledig te leven. 

We nemen je heel graag mee op een reis door je cyclus verbonden aan de seizoenen, verbonden aan de maan en verbonden met het grote geheel.

Het is tijd om vrouwenkracht opnieuw de wereld in te brengen en de balans te herstellen tussen het feminiene en masculiene.

"Onze Vrouwelijke essentie is het Vrouwelijke dat door onze eigen ervaring gekend wil worden. Het is onze persoonlijke service aan de revolutie, Niet een revolutie die aan ons is opgelegd, maar een revolutie die werkt via ons lichaam." 

We zullen je vertellen en ook vooral aan de slag gaan met lichaamswerk, meditatie en ademwerk, rituelen, creativiteit en nog zoveel meer. Je mag gaan ontdekken hoe jouw cyclus voelt in de verschillende fases en hoe je daarmee kunt floreren in jouw leven. Vanuit liefdevolle aandacht ermee te Zijn.

Door het delen en voelen samen, door onze kundige aanwezigheid bouwen we een fysiek en energetisch veld waarin we kunnen zijn met alles wat zich aandient. 

Een enorme inspiratiebron is het boek "Claim je cyclus". Met toestemming en enthousiasme van de schrijfsters Alexandra en Sjanie mogen we teksten en inhoud gebruiken en hopen we samen op een groot Menstrualiteit bewust Zijn.

Heb je vragen, laat het me weten.

Data:
Zondag 11 september
Zondag 9 oktober
Zondag 20 november
Zaterdag 17 december 
Zondag 15 januari
Zondag 12 februari

Zondag 12 maart
Zondag 23 april
Zondag 4 juni
Zondag 2 juli

Tijden: 10.00-16.30 uur

Locatie: TempelVrouwen Yurt de Glind

Veel liefs

Sophie en Jo-Anne

}Dit traject is potentieel therapeutisch maar geen (trauma) therapie. We zijn er om je te begeleiden en je te helpen het meeste uit het proces te halen, maar we kunnen geen uitgebreide individuele-support bieden en vragen je daarom stevig genoeg in je schoenen te staan om de verantwoording voor je eigen proces te dragen. 

}Naaktheid en aanraking kunnen worden uitgenodigd maar zijn nooit verplicht.

Heb je vragen of dit traject voor jou passend is, neem even contact op.

Annuleringsvoorwaarden
Aanmelding tot 6 weken voor aanvang van de cursus = 75% restitutie*
-6 weken voor aanvang van de cursus = 0% restitutie*
Algemeen: Wanneer je binnen 72 uur na je aanmelding deze annuleert is dat kostenloos (m.u.v. 14 dagen voor aanvang v.d. training).
*Als we je plek kunnen vullen rekenen we enkel 15% administratiekosten
** Wanneer de jaartraining wegens Covid-19 geannuleerd wordt alvorens het traject van start gaat, ontvang je je volledige bijdrage retour.

jaartr 8.jpg

Jaartraining Menstrualiteit

jaartr 9.jpg
jaartr 4.jpg